Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ
ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΑΣ. ΠΩΣ ΦΘΑΣΑΜΕ ΩΣ ΕΔΩ.

Η ιστορία:

Η DRAKAKIS TOURS ιδρύθηκε το 1993 από τον Γεώργιο Δρακάκη, Κυθήριο επιχειρηματία. Η εταιρία επικεντρώθηκε στον εξερχόμενο τουρισμό και κυρίως στην εκτέλεση τοπικών & υπεραστικών διαδρομών με λεωφορεία, την οργάνωση εκδρομών εντός/εκτός της Ελλάδας και στην έκδοση ακτοπλοϊκών εισιτηρίων.
Με το πέρασμα των χρόνων, έχοντας πλέον καθιερωθεί από οικογενειακή εταιρεία ως το κυριότερο ταξιδιωτικό πρακτορείο στα Κύθηρα, ο Γεώργιος Δρακάκης αποφασίζει το 2003 και κληροδοτεί την επιχείρηση στον υιό του Παναγιώτη (Πάνο) Δρακάκη.
Ο Πάνος με κύρια όπλα τις σπουδές του στον τουρισμό αλλά και την εμπειρία που απέκτησε μέσα στην επιχείρηση με την πάροδο των χρόνων επέκτεινε σταδιακά τις υπηρεσίες της εταιρείας.
Στις δραστηριότητες του γραφείου προστέθηκαν όλες οι υπηρεσίες ενός σύγχρονου τοπικού ταξιδιωτικού γραφείου εισερχόμενου τουρισμού, διασφαλίζοντας παράλληλα ότι η φιλοσοφία της εταιρίας παρέμενε επικεντρωμένη στην άριστη εξυπηρέτηση των πελατών της.
Το έτος 2008 ο Πάνος ίδρυσε την εταιρία ενοικίασης αυτοκινήτων «DRAKAKIS RENT A CAR», με αρχικό στόλο των 10 οχημάτων. Λόγω της αναγνωρισιμότητας του ονόματος DRAKAKIS, του υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησης και του σύγχρονου στόλου, η εταιρεία κατάφερε να επεκταθεί γρήγορα και είναι σήμερα σχεδόν η μεγαλύτερη εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων στο νησί των Κυθήρων αριθμώντας ένα στόλο μεγαλύτερο από 120 οχήματα. Από το 2009 ο Πάνος χρησιμοποιώντας παλαιές και εγγυημένες συνεργασίες με πολλά τουριστικά πρακτορεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό συνέχισε να αναπτύσσει και να αναβαθμίζει τις υπηρεσίες του στο νησί. Ταυτόχρονα δεν παύει ποτέ να αναζητά νέες αξιόπιστες συνεργασίες με επιτυχημένα διεθνή ταξιδιωτικά πρακτορεία και Tour Operators μέσω της συμμετοχής σε διεθνείς τουριστικές εκθέσεις σε ετήσια βάση.
Συνεπώς κάθε χρόνο προστίθενται νέες συνεργασίες στον κατάλογο των πελατών της DRAKAKIS TOURS, η οποία συνεχώς αυξάνει τον αριθμό των ταξιδιωτών που εξυπηρετεί και προσελκύει στα Κύθηρα.
Από το Φεβρουάριο του 2020 η drakakis tours είναι ο κεντρικός πράκτορας της εταιρίας “Seajets” στα Κύθηρα και τα Αντικύθηρα με την οποία μπορεί να ταξιδέψετε από/προς τον Πειραιά, την Κρήτη, τα Αντικύθηρα και το Γύθειο.

Η φιλοσοφία:

Η φιλοσοφία της εταιρείας παραμένει σταθερή και αμετάβλητη, όπως σχεδιάστηκε και εφαρμόστηκε για πρώτη φορά από τον ιδρυτή της Γιώργο Δρακάκη πριν από 30 χρόνια, η οποία είναι υπευθυνότητα, συνέπεια, αξιοπιστία, ποιότητα υπηρεσιών, οργάνωση και όλα τα παραπάνω στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Στόχος είναι πρώτα και πάνω απ ' όλα η ικανοποίηση του πελάτη!
Έχουμε διδαχθεί τα μέγιστα από τις εμπειρίες μας στον τουρισμό και σήμερα είμαστε σε θέση να τις χρησιμοποιούμε αποτελεσματικά ώστε να παρέχουμε τις καλύτερες υπηρεσίες. Άλλωστε τα σχόλια και οι κριτικές των πελατών μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι η καλύτερη και αδιαμφισβήτητη απόδειξη ότι η φιλοσοφία μας γίνεται πράξη!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

+30 27360 31160

Ή

info@drakakistours.com
Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
Παναγιώτης Δρακάκης (Πάνος)
Παναγιώτης Δρακάκης (Πάνος)Ιδρυτής

Αγαπημένο Χωριό: Αβλέμωνας
Αγαπημένη παραλία: Διακόφτι

Μαρία Τζωρτζόπουλος
Μαρία ΤζωρτζόπουλοςΕνοικιάσεις Αυτοκινήτων

Αγαπημένο Χωριό: Αβλέμωνας
Αγαπημένη παραλία: Πλατειά Άμμος

Χρήστος Κοντός
Χρήστος ΚοντόςΟδηγός πούλμαν

Αγαπημένο Χωριό: Καψάλι
Αγαπημένη παραλία: Κομπονάδα

Jonathan Waters
Jonathan WatersΑνάπτυξη ιστοσελίδας

Αγαπημένο Χωριό: Καψάλι
Αγαπημένη παραλία: Χαλκός

Βαγγέλης Χλέντζος
Βαγγέλης ΧλέντζοςΕξυπηρέτηση Πελατών

Αγαπημένο Χωριό: Αβλέμωνας
Αγαπημένη παραλία: Μελιδόνι

Παναγιώτης Παυλάκης (Τάκης)
Παναγιώτης Παυλάκης (Τάκης)Οδηγός πούλμαν

Αγαπημένο Χωριό: Αγία Πελαγία
Αγαπημένη παραλία: Παλαιόπολη

Κώστας Μαρτίνης
Κώστας ΜαρτίνηςΟδηγός minibus

Αγαπημένο Χωριό: Καψάλι
Αγαπημένη παραλία: Χαλκός

Ματίνα
ΜατίναΛογιστήριο

Αγαπημένο Χωριό:
Αγαπημένη παραλία:

Ελίνα Βάρδα-Δρακάκη
Ελίνα Βάρδα-ΔρακάκηΔιεύθυνση ενοικίασης αυτοκινήτων

Αγαπημένο Χωριό: Αβλέμωνας
Αγαπημένη παραλία: Φυρή Άμμος, Κάλαμος

Μηνάς Γλυτσός
Μηνάς ΓλυτσόςΟδηγός πούλμαν

Αγαπημένο Χωριό: Καψάλι
Αγαπημένη παραλία: Διακόφτι

Δημήτρης Μπουτέλης
Δημήτρης ΜπουτέληςΣυντήρηση Στόλου Οχημάτων

Αγαπημένο Χωριό: Άγιος Ηλίας
Αγαπημένη παραλία: Καλάμι

Βαγγέλης Χλέντζος
Βαγγέλης ΧλέντζοςΠληροφορική

Αγαπημένο Χωριό: Αβλέμωνας
Αγαπημένη παραλία: Μελιδόνι

Instagram Feed

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ

car rentals
Μέλος του Συνδέσμου Τουριστικών Επιχειρήσεων Ενοικιάσεως Αυτοκινήτων

gnto 
ΜΗΤΕ 0262Ε60000516700

hatta
Μέλος του Συνδέσμου των εν Ελλάδι Τουρ. και Ταξ. Γραφείων